keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Rusketusraidat


Pahoittelut viivästyksessä, satuin olemaan viime viikolla Saksassa ja tämä viikko on mennyt siitä palautumiseen sekä henkisesti että fyysisesti. Lupaan blogata seuraavasta jaksosta hieman nopeammin. 

Loharikaveri

Ensimmäinen asia, jonka Tsuritaman kuudennessa jaksossa huomasin, oli sen visuaalisen tyylin muuttuminen. Olenko se vain minä, vai näyttikö animaatio selkeästi paremmalta? Välillä jopa liiankin sulavalta. Juonellisesti tärkeimmässä kohtauksessa väläyteltiin kuvia harvinaisen nopeasti, niin, ettei kaikista edes ehtinyt tajuta mitään. En sitten tiedä, oliko tekijöitä muutettu jaksoon, ja jos, niin keitä. 

Tästä kuvasta...

...suoraan tähän. Ensireaktio: mitä hittoa?
Kuten ennustin, juonikin alkoi edetä. Saatiin tietää, että jonkinlaisen tornin lähellä on kadonnut veneitä. Varoituksista huolimatta Yuki ja kumppanit menivät kalastamaan tornin lähelle, ja yllätys yllätys heillekin kävi jotain. Ilmeisesti heidän muistonsa katosivat lyhyeltä ajalta. 


Mikä tärkeintä, Haru sekosi. Ilmeisesti hänen avaruusolennonvaistonsa heräsivät. Se oli jopa hieman pelottavan tuntuista. Oli outoa, kun hän ei loppujaksossa enää hymyillytkään. Jotain mystistä on siis tekeillä tuon tornin lähellä, ja se liittyy Harun metsästämään kalaan taikka olentoon, mikä se sitten onkaan. Vielä on hieman hämärä, onko se varsinaisesti vihollinen, ja miksi Haru sekosi tuolla tavalla.


Sakana, ningen, uchujin...

Lopun hyvin mielenkiintoisen näköinen Haru. Kuvailepa tuota ilmettä nyt sitten jollakin sanalla.
Tässä jaksossa kaikki neljä kaverusta taisivat olla ensimmäistä kertaa yhdessä yksinään, ilman ulkopuolisia ihmisiä. Akira on edelleen hieman ulkopuolinen, mutta saattaa sittenkin ehtiä sarjan loppuun mennessä ystävystyä muiden kanssa. Ellei sitten tule jotain julmaa petturitwistiä. 


Akiran härveli reagoi ilmeisesti Harun kalakaveriin, tai mitä siihen mikä aiheuttikaan Harun sekoamisen.
Otsikko tulee mistä muustakaan, kuin Yukin uudesta lookista. Tosin en voinut olla huomaamatta, että niitä rusketusraitoja ei tosiaan ollut, vaan koko poika oli ruskea, vaikka tuskin hän on koko ajan ilman paitaa työskennellyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti