10.9.2012

Arcana Famiglia 11


Jes, enää yksi jakso Arcana Famigliaa jäljellä! Wohoo!

Se näkyi onneksi myös toiseksi viimeisen jakson laadussa. Tunnetusti rahaa yleensä yritetään säästellä viimeisiin jaksoihin ja niin varmasti on tehty tässäkin sarjassa. Yleinen taso ei oikeastaan tässä jaksossa pahemmin parantunut, mutta yksittäisiä nättejä kohtauksia tai freimejä löytyi niin paljon, ettei ne kaikki edes mahdu tähän merkintään! Kerrankin näin päin. Felicitan hukkumiskohta oli varmasti kaikista nätein animaatioltaan, tosin se hyvä laatu taas pisti silmään – tietokoneanimaatiota ilmeisesti. Ihme kyllä tässä sarjassa se ei ole ollut niin järkyttävän näköistä kuin joissakin muissa, sitä on käytetty säästellen ja vain tarkkaan valituissa kohdissa.

Totta puhuen, tätä freimi freimiltä läpi käydessä suurin osa oli hyvin ruman näköisiä, mutta sentään se freimimäärä oli hyvin korkea verrattuna muihin kohtauksiin.
Juoneltaan tämä oli ihan samanlaista scheissea kuin kaikki aiemmatkin jaksot. Tärkeitä juttuhan tässäkin käsiteltiin, mutta miksi pirussa kaikki pitää tehdä niin kornilla ja kliseisellä tavalla? Kun kolmikko uiskenteli pelastettuaan Felicitan ja Nova sanoi ”hei, tuolla on saari”, sanoin oikeasti ääneen että voi vittu. Joku pirun haaksirikkokin saatiin vielä ahdettua tähän sarjaan! Jipii! Tässähän olisi voinut pelata kliseebingoa sarjan ajan. Olisin voittanut jo kymmenen kertaa. 

Minä niiin odotin, että tämän jälkeen pojat olisivat kiertyneet Felicitan ympärille ja lämmittäneet häntä ruumiillaan. Mutta ei, onneksi meillä on nämä Arcana-voimat niin saadaan puu syttymään ilman tulitikkuja!
Ensi jaksossa saadaan kuin saadaankin Duelloa! Ei se yhtään myöhempään olisi voinut tullakaan! Tuntuu erittäin hölmöltä, että niin se vaan yhtäkkiä koittaa. Yhtenä päivänä nuo käyvät kalassa ja syövät kakkua, seuraavana onkin jo duel. Hienoa. Siinä oli heidän treenauksensa turnausta varten. Pelastetaan kissa, leikitään lasten kanssa, kerätään kasveja, kalastellaan ja menetetään muisti. 

Tervetuloa gladiaattoriareenalle.
No, ettei tämä ihan täysin tylsäksi kävisi, julistan nyt omat villimmät veikkaukseni siitä, mitä käy Felicitan rakkauden suhteen. Tosiasiassahan sarja päätyy joko Novaan tai Libertaan tai ehkä vielä todennäköisemmin kompromissiin näiden kahden välillä, mikä raivostuttaa aika lailla. Se kruunaa sysihuonon sarjan. Mutta! Jos minä saisin päättää, sarja päättyisi jollain seuraavista tavoista:

Homoparituksia sarja tarjoilee jo itse ihan tarpeeksi, joten en sano niistä nyt mitään.
Felicita x Jolly
Jolly tekisi Felicitalla jotakin sairaita kokeita ja testejä. Saisivat paljon lapsia sekä normaalilla tavalla että Jollyn kloonaamana. Jolly yrittäisi luoda täydellistä ihmistä Felicitan geeneistä. FelicitaxJollysta on jopa vähän fanartiakin, ja tähän tiivistyy se, millainen suhde näillä kahdella olisi.

Felicita x Dante
Jos Jolly ja Felicita jäisivätkin kartanolle Jollyn palvellessa kuuliaisesti Mondo-pappaa, Danten kanssa Felicita karkaisi. He olisivat kulkureita, Dante olisi jonkinlainen supersankari naamionsa kanssa. Jossain vaiheessa asettuisivat aloilleen jonnekin metsän keskellä pikkumökkiin, jossa Felicita olisi kotiäitinä. Dante toisi aina orpolapsia kotiin, joista olisi pitemmän päälle riesaa.

Heidän ilmeensä, kun... Felicita... Ja... Niin.

Felicita x Joku kamarineidoista
Tasapuolisuuden nimissä pitää parittaa vähän tyttöjäkin keskenään! En käsittele tässä ollenkaan homopareja koska teillä muilla sarjan katsojilla on varmasti paljon minua enemmän mielikuvitusta niiden suhteen. Sen sijaan olen vahvasti tämän parituksen kannalla. Jos Felicita ei osaisi päättää yhden välillä, hän voisi pyörittää kaikkia kolmea yhtä aikaa – tällä kertaa hänellä olisi siis haaremi toisen sukupuolen edustajista. Felicita olisi aika dominoiva näitä tyttöjä kohtaan, ja tytöt varmasti jatkaisivat mielellään palvelemista – tosin vähän erilaisessa merkityksessä.

Felicita x Elmo
En itse ole kovin hullaantunut shotapoikiin mutta joku varmasti tykkää! Elmohan selkeästi tykkää Felicitasta jo nyt. Murrosikää lähestyessään tunteiden laatu ehkä muuttuu, ja Elmo haluaakin leikkiä Felicitan kanssa vähän erilaisia leikkejä…


Felicita x Mondo ja Nova x Sumire
Nova ja Sumire on totta kai ihan selvä pari. Sen näki jo ensimmäisten jaksojen jälkeen. Kun Sumire ja Nova karkaavat kartanolta Sumiren kotimaahan, Mondo jää totta kai kaipaamaan vaimoaan. Siinä tilanteessa oma tytär on paras lohduttaja…

Saa vapaasti käyttää fanficceihin tai -artiin jos saitte ideoita! Itse en aio juttuja jatkaa (toivottavasti), mutta olisihan se hauska jos nämä toteutuisivat edes jossain ulottuvuudessa. Kerro toki myös omat villeimmät salaliittoteoriasi taikka fantasiasi, mieluiten aiheeseen liittyen.

Tämä on aika mielenkiintoinen kuva kontekstista irroitettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti