tiistai 11. joulukuuta 2012

Luukku 11: Tres Iqus

Trinity bloodia yritin joskus ajat sitten katsoa animena Suomi-dvd:ltä, mutta se homma jäi lopulta kesken. Anime nyt ei olekaan mitään huikean kauniisti piirrettyyn mangaan verrattuna. Joidenkin silmää se ei välttämättä miellytä enkä itsekään nopealla vilkaisulla vakuuttuisi, mutta niin sitä vain huomaa jääneensä tuijottamaan joitain kuvia ihan vain siksi, että ne ovat niin kauniita.


Trinity Bloodissa oma ylivoimainen suosikkini on Tres Iqus, ihmisrobotti. Hänellä ei tietokoneaivojensa takia ole tunteita, vaikka hän kyllä sellaisia meinaa välillä esittääkin. Toki ne johtuvat varmasti vain softasta, joka häntä määrittää. Tres on joka tapauksessa uskollinen suojelija vatikaanille, koska hänet on ohjelmoitu tottelemaan käskyjä.

Tykkään manga-Tresistä paljon animeversiota enemmän.
Tres taitaa olla näitä mieshahmoja, joista Zoron yhteydessä mainitsinkin. Tres on itseasiassa ultimaattinen versio heistä, sillä hän ei ole enää edes ihminen vaan kone. Ei tunteita, ei omia haluja, ei inhimillisiä puutteita... Ihanteellista sotilaalle. Eikä Tresin ulkonäössäkään ole mitään vikaa.

1 kommentti:

  1. No jopas, tykätäänpäs me kovin paljon samoista hahmoista. Ei siis muuta sanottavaa kuin että lisää tätä! :D

    VastaaPoista