perjantai 14. joulukuuta 2012

Luukku 14: Emma

Kaoru Mori on aivan huikea mangapiirtäjä ja Emma aivan huikea manga. Miljöö, 1800-luvun Englanti, kiehtoo itseäni ehkä kaikista eniten. Siinä on myös iso liuta ihania ja sympaattisia hahmoja, joiden edesottamuksia on mukavaa seurata.


Normaalisti en tosiaan pidä päähenkilöistä tai he eivät ole melkein koskaan lempihahmojani sarjoissa. Emma tekee tässä poikkeuksen. Vaikka monet muut hahmot ovat ehkä värikkäämpiä tai hauskempia kuin nimikkohahmo Emma, on hän minusta sympaattisin ja samaistuttavin hahmo sarjassa. Hänen ja Williamin rakkaustarina on koskettava ja sydäntäraastava, joka luojan kiitos päättyi lopulta hyvin.

2 kommenttia:

 1. Haa, komppaan aivan täysillä. Sisäinen draamalaamani koohkasi sarjasta aivan täysillä, historiaharrastajana intoilin siitä, miten en löytänyt yhtään virhettä tai häiritsevää poikkeamaa siitä, mitä tuona aikana on puuhailtu.

  Kaoru Mori on on tehnyt loistavaa työtä niin taustojen, tarinan ja piirrosjäljen kanssa. Harvoin itsekään pidän päähahmoista, mutta Emman kanssa ei ollut mitään, mistä ei olisi pitänyt. Kohtuullisen täydellinen paketti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Mori tuntuu tekevän aina hyvää taustatutkimusta. Oletko lukenut A Bride's storya? Siinä ollaan samassa ajassa mutta toisella puolella maapalloa, ja yhtä lailla tuntuu olevan faktat hallussa. Molemmat sarjat hipovat täydellisyyttä.

   Poista