maanantai 24. joulukuuta 2012

Luukku 24: Ash Ketchum

Kuten monilla muillakin, myös minulla ensimmäisiä animeita oli Pokemon. Olin muistaakseni aika lailla ainoa kaveripiirini tytöistä, joka tykkäsi sarjasta (pelejä en silloin vielä pelannut). Minulla oli muutamia Pokemon-lehtiä, pyyhe ja joitakin figuureita tai pehmoleluja. Siskoni kanssa keräsimme tarroja.


Ash Ketchum oli siis itse asiassa ihan ensimmäinen animemies, jota olen fanittanut. Syitä Ashista tykkäämiseen en voi kuolemaksenikaan muistaa. Sen voin sanoa, että nykyään en siitä pahemmin välitä enkä ymmärrä, miksi silloin olen välittänyt. Sen muistan, että minulla oli seinällä Ash-juliste, jolle annoin joka ilta hyvänyönsuukon.

Ei kai tässä muuta. Hyvää joulua kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ashia fanitin nuoremppana sen yrittamisen taki aina kun Ash yritti pelastaa jonkun Pokemonin\ihmisen pidatin henkeani. Mutta sita kokemusta en valitettavasti enaa nykyajan pokemon animessa. Mielestani se on mennyt huonompaan suuntaa. Itse leikin kaverin kanssa pihalla nuorempana.JA ihana tuo viimeinen lause! T:Matryoska..


  Anteeksia suomalaisten aakkosten viimeisista kirjaimista! Pahoitteluni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään, kyllä siitä selvää saa! Joo, se voi olla että itselläni oli sama. Muistan, kuinka aina jakson kohokohta oli se, kun Ash ennen ottelua käänsi lippiksensä taakse. Sama animaatio joka jaksossa, mutta se oli niin siistiä. Ja ihanaa että oli ihana lause, piti vähän uhrautua kertomaan noloja lapsuusmuistoja joulun kunniaksi 8D

   Poista
  2. Ei se mitaan noloa ollut se oli ihanaa :3 kuolin melkein. Mika on muuten lempi Pokemonisi minun on MIltank en tieda mika siina lehmassa on niin mukavaa mutta siita vain pidan... Mutta oletin etta pelaat pokemon peleja Whitney miltank on arsyttava havian sille joka pelissa ainakin kolme kertaa! T:Matryoska

   Poista
  3. Joo, Diamondia ja FireRedia olen pelannut ja sain juuri Blackin joululahjaksi. Lempparipokemoneja on tosi tosi paljon, tykkään ainakin kaikista söpöistä palleroista. Ihan ekoista pokemoneista lemppareita on ainakin Ponyta ja Eevee.

   Poista
 2. Mutta sita tunnetta en enaa nykyajan pokemonissa tunne. Korjaan :3

  VastaaPoista
 3. Ah, itse tykkään Ashista kyllä vieläkin :3
  Nykyään pidän enemmän uudesta kuin vanhasta Ashista. Ekan kauden Ash on tyhmä kuin saapas, enkä pidä siitä kuinka hänelle annettiin kaikki periksi tuohon aikaan. [salimerkkivoitot jne.]
  Ashiin minulla on aina ollut aika neutraali suhtautuminen kaikkiaan. Pidin ja pidän hänestä, mutta mitään sydämentykytyksiä ei ole poika koskaan aiheuttanut.

  N sen sijaan...~<3

  VastaaPoista
 4. Whitneyn Korjaan taas ;_;

  VastaaPoista
 5. Aijuu tama tulee vahan myahaan mutta hyvaa joulua sinullekkin!!

  VastaaPoista
 6. Anteeksi kun kommentoin kaikki tayteen minulla on paljon asiaa <D. Mutta haluaisin suositella manga sarjaa nimelta Mirai Nikki...Sarjassa kaksitoista ihmista kilpailevat jumalan paikasta (hahmot ovat itse ajan ja paikan jumalan valitsemia joten hahmot eivat ole saaneet paattaa osallistukkoa va eiko)...Kyseessa on siis selviytymis peli viimeinen eloon jaanyt voittaa(kyseessa ei ole mikaan nalkapelia muistuttava asia).Kilpailioilla on apunaan Tulevaisuus paivakirja joka esiintyy aivan normaalin tavaran muodossa. Tulevaisuus paivakirja kirja kertoo esim toisen ihmisen tulevaisuuden Esim Yukiteru paivakirja joka kertoo sarjan paahenkilon tulevaisuuden. En suosittele niille herkemmille katsojille! Mutta itse rakastuin sarjaan suurin piirtein heti.. Ja ajattelin nyt vain sanoa kun sarjan faneja suomessa ei hirveasti ole... 8D etta kannattaa kokeilla. T:Matryoshka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen Mirai Nikkistä kuullut sekä hyvää että huonoa. Sen juoni kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta, mutta olen vähän skeptinen muuten sen suhteen. Saa nyt nähdä, voihan se olla että joskus vielä tutustunkin. On vaan niin paljon kaikkia sarjoja, joita pitäisi katsoa/lukea!

   Poista
  2. Okei nyt tuli se luettua loppuun.. Mielestani sarjan loppu hipoo taydellisyytta. En ole koskaan mangassa viela nahnyt loppua joka mielyttaisi minua. Siis etten olisi halunnut muuttaa sita millaan tavalla.. Lopussa ajalla pelleily oli jotenki jannaa... Odotit sita huonoa loppua mutta jostain toisesta maailmasta tulrr joku pelastus. Siksi se oli loppuun lukemisen arvoinen. Mutta tamahan on vain minun mielipiteeni!

   Poista