lauantai 8. joulukuuta 2012

Luukku 8: Tyki Mikk

Tyki Mikk on ollut Zoron, L:n, Shikamarun ja Royn ohella sellainen hahmo, jota olen fanittanut jonkun aikaa ihan täysillä. Ennen Tykin ilmestymistä sarjaan lempihahmoni oli Lavi, mutta hän unohtui aika äkkiä Tykin ja muiden Noahien myötä. Tykin lisäksi ylipäänsä koko perhe on hauska ilmestys kaikkine persoonallisuuksineen ja kinasteluineen. Se on toisaalta hyvin julma, mutta samalla humoristinen vastustaja. Tykkään yllättäen myös Roadista, joka ei luonteensa puolesta aluksi vaikuta kovin miellyttävältä kakaralta.


En pidä niinkään Tykin ”valkoisesta muodosta”, vaan tästä Noah-muodosta harmaanmustasta ihosta huolimatta. Kai pitää myöntää sekin, että olen heikkona silinterihattuihin ja pukumiehiin. Ja kukapa ei pahiksista pitäisi? Vaikka ei minulla ole mitään sen suurempaa fiksaatiota pahiksiin, niin ainakin D.Gray-manissa ne onnistuvat viehättämään.
 
Tykin luonteesta onkin vähän hankalampi sanoa mitään järkevää. Hänellä ei ole mitään sen erikoisempia piirteitä, jotka erottuisivat muista cooleista, julmista ja huumorintajuisista pahiksista. Ei tule tosin nyt juuri ketään samanlaista pahista mieleen. Tykissä on kuitenkin jotain, joka tekee sen ainutlaatuiseksi hahmoksi. Eikä se ole pelkästään ulkonäössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti