sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Luukku 9: Gwendal von Voltaire

Ah, Kyou Kara Maou!, tuo nättipoikasarjojen helmi ja sika. Tykkään sanoa, että käänteishaaremi, jossa päähenkilö Yuuri vain on poika. Sinänsä hyvin yllättävää, että sarjaa on tehty peräti se reilu sata jaksoa. Kai nuo tyttöjenkin fanservicesarjat voivat menestyä. KKM! on kuitenkin siitä erikoinen, että siinä on vahvoja fantasiaelementtejä ja mielenkiintoinen juoni, niiden hyvien hahmojen lisäksi (tuotantoarvot tosin ovat mitä ovat).


Sarjan prinssikatraan vanhin veli Gwendal von Voltaire on oma suosikkini sarjasta. Hän on taas näitä kylmiä ja kovia miehiä, jotka eivät ole kovin hyviä ihmisten kanssa. Gwendalilla on kuitenkin pehmeäkin puolensa: hän tykkää kaikista söpöistä asioista (kuten pehmoleluista ja Yuurista) ja harrastaa neulomista. Ah, se kontrasti.


Gwendalin lisäksi tykkään myös Yuuria kuolaavasta palvelija Gunter von Christista. Hän on hölmöydessään todella sympaattinen hahmo. Miesparka joutuu aina jäämään kotiin muiden lähtiessä seikkailemaan Yuurin kanssa.


Toki sarjasta löytyy suuri kavalkadi muitakin cooleja sekä söpöjä mieshahmoja, yhtenä kuumimmista Shinou sekä Yuurin Maou-muoto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti