8.12.2013

Luukku 8: Durarara!! OP1

Oliko Durararalla joku toinenkin opening? Tykkäsin ekasta niin paljon, että kun se vaihtui johonkin missä on huono biisi, taisin skipata sen aina. No, ensimmäisestä olen tänne tullut puhumaan.

Linkki videoon

Durararassa on paljon hahmoja, ja se otetaan mielestäni hyvin huomioon openingissa. Se esittelee hahmot tekemässä juuri niitä asioita joita he sarjassakin tekevät, tuoden samalla vähän hahmojen persoonallisuuttakin esille. Lisäksi hahmojen nimetkin vilahtaa ruudussa, joten jos niitä ei itse sarjassa opi, voi niitä opetella openingin aikana. Opening on aika nopeatempoinen ja soljuu eteenpäin sulavasti, suurin osa siitä on samaa jatkumoa. Tästä ei tule ilmi sitä, mutta itse tykkäsin tosi paljon siitä, kuinka jokaiseen openingiin oli ujutettu edellisten jaksojen recap. Itse en olisi niitä tarvinnut ollenkaan koska katsoin sarjan putkeen (joulukalenterianimena itse asiassa), mutta ratkaisu oli erikoinen ja toimiva. Biisistä en lähde sanomaan sen enempää kuin että se on aivan loistava.

1 kommentti:

  1. Oma reaktio kakkos-openingiin oli ihan sama aluksi, mutta sitten kun kuuntelin ja katselin jokusen kerran niin aloinkin vähitellen pitää kappaleesta jopa enemmän kuin ensimmäisestä biisusta. Se ei ole yhtä räjähtävä ja menevä, mutta musiikillisesti pidän sitä nykyisin kauniimpana.

    Snatch-tyyliset hahmoesittelyt eivät mielestäni toimi ehkä Durararassa yhtä hyvin kuin Baccanossa, mutta toisaalta olen samaa mieltä, että näin monihahmoisessa sarjassa se on tosi tehokas tapa muistuttaa katsojan mieleen koko hahmokööri vähän pilke silmäkulmassa.

    VastaaPoista