20.1.2013

Syyskauden päättyneet sarjat

Lupasin 2012-loppupostauksessani katsoa syyskauden sarjat ”mahdollisimman äkkiä” loppuun. Onneksi en sen suurempia aikatauluja lupaillut, sillä taas tuli bakagaijin-sarjat tielle aloitettuani ilmaisen Viaplay-kokeilukuukauden ja Ugly Bettyn katsomisen. Nyt sain kuitenkin viimein kaikki syyskauden jo loppuneet sarjat katsottua.
  
Hoidetaanpas ensimmäisenä alta luultavasti kauden huonoin katsomani sarja K. Katsoin sen suhteellisen nopeasti loppuun ihan vain siksi, että pääsen äkkiä valittamaan, kuinka surkea sarja se on. En muista, milloin viimeksi olisin vihannut noin paljon jonkun sarjan hahmoja. Siis ihan jokaista! Neko saa ärsyttävimmän hahmon palkinnon, Kuro tylsimmän. Päähenkilö Shirokin oli niin perinteinen päähenkilö kun vain voi olla. Sinällään sarjassa oli ammattimaiset ja hyvät ääninäyttelijät: he nimittäin kuulostivat ihan yhtä ärsyttäviltä kuin hahmonsakin. Daisuke Namikawan Italia-ääni särähti korvaan ja pahasti, Nekossa varmaan ärsyttävintä oli juurikin ääni. Päähenkilöiden lisäksi myöskään sivuhahmoista ei löytynyt yhtäkään kivaa hahmoa, joko hekin olivat yhtä ärsyttäviä tai sitten täysin yhdentekeviä.

3.1.2013

Jokseenkin laimeat talvikausifiilikset

En ole tosiaan ollut kovin aktiivisesti mukana animetouhuissa nyt parin kuukauden aikana, joten talven ennakkofiiliksetkin ovat jääneet vähäisiksi. Muutamia sarjoja on toki hehkutettu, mutta kovin paljon ei tuttuja tai kiinnostavia nimikkeitä kaudelta tunnu löytyvän. Se on tosin ihan hyvä, koska en kauhean montaa sarjaa jaksaisi tai ehtisi seuratakaan. Edelliseltä kaudelta on vielä monta sarjaa rästissä ja osa jatkuukin, joten niissäkin riittää katsottavaa.


Ainut jatkokausi itselleni on AKB0048 Next Stage. Idolirymistely jäikin aika lailla kesken, ja on ihanaa, että siitä saatiin toinen kausi. Tykkäsin ensimmäisestä kaudesta yllättävän paljon, ja toista on jo odotettukin. Luultavasti tällä kaudella juoni alkaa kulkemaan vähän reippaammin, ensimmäisellä kun piti esitellä hirveä kasa hahmoja. Toisaalta muutamia hahmoja jäi käsittelemättäkin, joten eiköhän sivuhahmoihin saada vielä syvennystä.