maanantai 4. heinäkuuta 2016

Ore Monogatari!!

Sain kuin sainkin lopulta katsottua Ore Monogatari!!:n loppuun. Jossain puolen välin jälkeen alkoi sarja pahasti tökkimään ja pidin pitkän tauonkin sen katsomisessa, mutta onneksi lopussa taas alkoi tapahtua ja sarjasta jäi paljon positiivisempi kuva niiden muutaman jakson ansiosta.


Aloittaessani sarjan katsomista kuvittelin sen olevan kunnollinen komediasarja jolle saa nauraa vatsa kipeänä. No, ei se lopulta onnistunut naurattamaan kuin muutaman kerran, mutta hyvän mielen sarja se kyllä oli. Vähän turhankin, koska iso osa jaksoista käsitteli vain sitä, miten Takeo ja Yamato selviävät mistäkin arkipäivän ja seurustelun koettelemuksista. Paljon mielenkiintoisimpia olivat jaksot, joissa käsiteltiin myös sivuhahmojen ongelmia ja tuntemuksia.


Loppupuolella mukaan tulivat lempparihahmoni, Amami Yukika ja Ichinose. Ajattelin että jes, vihdoinkin Suna saa tyttöystävän, mutta eihän se ihan niin iloisesti mennyt. Kieltämättä harmitti vähän Yukikan puolesta, oli tosi ihana tyttö (ja saatoin ehkä vähän samaistua, onneksi tosin sain oman Sunani enkä edes joutunut stalkkaamaan kuin vuoden). Ichinosekin oli mielenkiintoinen hahmo ja tilanne toi sentään vähän konfliktia tylsäksi käyneeseen sarjaan.


Visuaalisesti Ore Monogatari!! on aika perus shoujosarja karkkisine taustoineen. Ihan hauskoja tehosteita, hahmot näyttää ihan näteiltä, mutta ei mitään sen erikoisempaa. Ei onneksi sentään kauhean huonoltakaan näyttänyt.


Eipä sarja huonokaan ollut, mutta ei ihan minulle tehty. Kiva kuitenkin, että shoujosarjoja on nyt animoitu enemmän lähivuosina, ja on saatu vähän erilaisia sarjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti