sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Luukku 11: Tantei Opera Milky Holmes

Milky Holmesistakin olen kirjoittanut pariin kertaan, mutta koska se on kuitenkin yksi lemppareitani B-luokan sarjoista, on se taas pakko mainita. Sarjahan ei ole animaatioltaan, juoneltaan, hahmoiltaan tai edes vitseiltään mitään ensiluokkaa, mutta jostain syystä vaan tykkään siitä kaikesta huolimatta. Blogin bannerikin on sarjasta, ja tykkään tuosta kuvasta superpaljon enkä aio vaihtaa sitä ikinä.


En tosiaan tiedä, miksi tykkään sarjasta näinkin paljon. Minusta se vain oli hauska, kaikki hahmot olivat sympaattisia ja ylipäänsä heidän edesottamuksiaan oli hauska katsoa vaikka aika kohellustahan se oli. Vähän harmittaa, että sarjan juoni oli aina siinä, että tytöt kadottavat voimansa, ne kun olivat juuri kaikista siisteintä. Sarjan värikkyys ja söpöt hahmodesignit ja vaatteet yms. on varmaan yksi syy miksi se on niin kiva.

Olen itse katsonut sarjasta kaksi ensimmäistä kautta sekä Futari wa Milky Holmesin. Lisääkin animea olisi tullut, enkä ole edes perillä että miten paljon niitä oikeasti on, mitkä olen jo katsonut ja mitkä ovat vain yksittäisiä jaksoja. En ole vielä varma, kehtaanko ihan kaikkea katsoa, Futari wa Milky Holmes ei enää ollut kauhean hyvä. Mutta ehkä voisi koittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti