keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Luukku 14: One Piece

Suurinta osaa tämän kalenterin sarjoista oikeasti suosittelen katsottavaksi mutta hemmetti, en kyllä One Pieceä välttämättä suosittele läpikahlattavaksi. En ainakaan, jos ikää on yli 16 vuotta. Yritin itsekin tässä vähän aikaa sitten jatkaa sen katsomista (olen menossa jossain jaksossa 320+) ja totesin että ei se kyllä oikein enää kiinnosta. Liian hidastempoinen, liian pojille suunnattu, liian pitkä. Ehkä voisin jatkaa mangasta siitä kohtaa, mihin olen jäänyt animessa. Ei taida enää aikuisten elämässä olla niin monta tuntia aikaa hukattavaksi tällaiselle sarjalle.


Joka tapauksessa! Olen sarjasta todella paljon nauttinut teinivuosinani enkä halunnut jättää sitä mainitsemattakaan. Muistan katselleeni sitä pienestä ikkunasta ja samalla mesetelleeni kavereille, tosin suurimman osan ajasta katselin sitä ihan oikeasti. Huumori iski minuun vielä silloin, ja tykkäsin tietysti todella paljon Zorosta, olisipa se minun aviomieheni, voisin nukkua sen kanssa joka päivä päiväunia. Tietysti vieläkin kiinnostaisi juonenkäänteet ja uudet hahmot, mutta vähän kammoksutttaa tosiaan se pituus.


Toinen teinivuosien suosikkini oli tietysti Naruto, mutta sitäkään en suosittelisi kenellekään, eikä oikeastaan kiinnosta enää itseänikään. Siinä oli vielä One Pieceä enemmän pieruhuumoria. Okei, se sentään loppui, ehkä sen joskus voisi nostalgiasyistä ja mielenkiinnosta lukea kokonaan mangana, mutta katsotaan jaksaako. Elämässä voi tehdä fiksumpiakin asioita, kuten vaikka katsoa uudestaan mikä tahansa muu tämän joulukalenterin anime.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti