perjantai 16. joulukuuta 2016

Luukku 16: Midori no Hibi

Listani on aika lailla tytöille suunnattu, enkä ylipäänsä ole katsonut kovin montaa poikien fanservicesarjaa (High School of the Dead ja Love Hina varmaan merkittävimmät). Midori no hibi on kuitenkin todella hyvä sarja siitä genrestä, ehkä siksikin että se keskittyy enemmän draamaan kuin serviceen (vaikka niitä tissejä siellä vilahteleekin).


Midori no Hibissä on myös hauska premissi: päähenkilöpoika Seiji toivoo tyttöystävää, ja hänen toinen kätensä muuttuu tytöksi. Siis, mitä? Sarja ei ole kuitenkaan niin hölmö kuin miltä kuulostaa, ja käsijutusta saadaan ihan oikeaakin draamaa aikaiseksi, kun Seiji esim. vahingossa käyttää tyttökättään pahisten mättämiseen. Päähenkilöpari on mielestäni tosi söpö, ja Seiji ei ole perinteinen haaremianimepäähenkilö, vaan hänellä on sentään luonne. Midorilla ei niinkään, hän on vain ujo ja söpö, mutta todella söpö onkin.

Suosittelen Midori no Hibiä enimmäkseen kohderyhmälleen eli nuorille miehille, jos ei muutama tissinvilahdus haittaa niin on kiva romanssisarja myös naispuolisille animenkatsojille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti