lauantai 3. joulukuuta 2016

Luukku 3: Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai!

Chuunikoin ei oikeastaan pitäisi kuulua tälle listalle ensimmäisen postauksen sääntöjen mukaan, varsinkaan sen, että joku toinen olisi minua parempi suosittelemaan sarjaa. Monet kaverini hehkuttivat Rikkaa ihan liikaa ensimmäisen kauden airatessa ja jo sitä ennen, ja kyllähän se kävi hermoille. Itse en oikein tykästynyt hahmoihin, tykkäsin ainoastaan ihanista visuaaleista ja kaikista “taistelu”kohtauksista. Paljon kertoo se, että kirjoitin sarjasta “Syyskauden miinukset”-nimisessä postauksessa.


Toinen kausi jätti vähän paremman fiiliksen. En seurannut Twitteriä yhtä tarkasti, enkä edes tiedä hehkutettiinko kakkoskautta vai mitä mieltä siitä oltiin. Kakkoskaudella oli inhottavaa kolmiodraamaa, josta en tykkää yhtään, mutta jotenkin se kuitenkin onnistui koskettamaan enemmän kuin ensimmäinen. Ehkä sekin saattoi vaikuttaa, että oma parisuhdestatukseni oli muuttunut kausien välissä, ja Rikan ja Yuutan yhteiselo oli jokseenkin samaistuttavaa.


Mutta väitän, että suunnilleen ainut syy, miksi fiilikseni sarjasta ovat niinkin positiiviset kuin nyt ovat, on vain tämä yllä oleva AMV. Se tiivistää sarjan todella hyvin ja kertoo tarinan mielestäni paremmin ja dramaattisemmin kuin sarja itse. Suosittelen silti myös sarjan itsensä katsomista, jos musiikkivideo näytti kivalta - siihen ei kuitenkaan mahtunut kuin murto-osa sarjan ensiluokkaisesta animaatiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti