maanantai 5. joulukuuta 2016

Luukku 5: Fate/Stay night: Unlimited Blade Works

Katsoin sekä Fate/Stay Nightin (uuden version) sekä Fate/Zeron tänä vuonna, mutten kirjoittanut mitään tänne koska en olisi osannut sanoa muuta kuin hehkuttaa hienoa animaatiota varsinkin Fate/Stay Nightin loppujaksoissa. Tajusin silloin, että tämän takia katson animea.


Tarina ei ollut minulle tuttu, mutta sarjaan pääsi ihan hyvin sisälle. Katsoin sarjat “väärässä” järjestyksessä, mutta sekään ei ihan kauheasti haitannut. Hahmot ja tarina eivät tulleet omiksi lemppareikseni, mutta olivat kuitenkin sen verran mielenkiintoisia että odotan innolla sitä Heaven’s feel-leffaa, jollainen piti kai joskus tulla? Alkuperäisteokseen tutustumiseen ei valitettavasti ole aikaa.

Joka tapauksessa voin suositella nimenomaan UBW-animea kaikille niille, jotka haluavat tähän tuoteperheeseen tutustua vähintään sen takia, että halua päästä kärryille siitä, mistä puhutaan.

3 kommenttia:

 1. Alkuperäisteos, kuten VNt usein, on loistavuudestaan huolimatta projektina pitkä kuin kylmän ja tautien värittämä nälkävuosi. Palttiarallaa 80 tuntia skippailematta... Jostain FateWikistä tjms voi säästää aikaa ja lukea termistöjä ja tsekkailla hahmojen ja tapahtumien taustoja.

  P.S Molemmat Lancerit on mun suosikkeja ja alkup. Faten samurai-Assassin(koska Shinichiro Mikin ääni) sekä Iskandar ^^ Sappea syljen taas Kotominen ja Shinjin päälle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä olen kuullut, että tajuttoman pitkä on. Eipä tosiaan huvittaisi lähteä kliksuttelemaan, mutta vähän kiinnostaisi tietää lisää, joten ehkäpä johonkin wikiin voisi tutustua.

   Poista