maanantai 25. kesäkuuta 2012

Tylsän harmaa melkein viimeinen jakso

Täytyy myöntää, että Tsuritaman toisiksi viimeinen(?) jakso oli oikeastaan aika tylsä. Vaikka nyt ruvettiinkin hommiin, oli varsinkin alkujakso pelkkää turhanpäiväistä draamailua. Edellisjakson Hemingwayn palaminenkin kuitattiin vain sillä, että Ayumi oli pelastanut vavan ja itsensä, muulla kaupallahan ei ollut niinkään väliä.
No on tää nyt hei aika derpin näköinen. Ei tosin ollenkaan jakson derpein.

Tylsyyden lisäksi jakso oli harvinaisen huonosti animoitu. Pari ihan sujuvan näköistä kohtaa oli, kuten Akiran Kung fu-liikkeet, mutta muuten aika keskinkertaista tai sitäkin huonompaa. Toivottavasti tämä maksetaan takaisin ensi jaksossa. Eiköhän tässäkin tapauksessa olla säästelty rahaa viimeisen jakson loppuhuipennukseen.
Sekin vaikutti jakson tylsyyteen ja tylsän näköisyyteen, että jatkuvasti satoi. Tsuritaman yksi parhaista puolista on sen värit, joita ei tässä jaksossa pahemmin käytetty.

"Otanpa tässä pienet torkut, pelastakaa te maailma sillä aikaa."
Olin jo melkein unohtanut alkujaksojen spekulointini Yukin elokuvarullapohdinnoista. Tässä jaksossa ”kyky” oli ilmeisesti havaittu ja sitä käytettiin tehokkaasti. Eihän se mikään supervoima ole, mutta hyödyllinen taito kuitenkin. Ilmeisesti kyseessä on vain se, että kun Yuki pysähtyy kunnolla miettimään jotain, hän onkin tavallista ihmistä fiksumpi. Enpä olisi ainakaan itse osannut yhdistää kolmea aiempaa kohtausta, jotka osoittivat Harun pitävän punaisesta.

Tykkääköhän Haru Yukin paniikkinaamastakin, kun se on punainen?
Yukin paniikkinaamaakin nähtiin vaihteeksi hänen kuullessaan olevansa koko maailman kiinnostuksen kohteena. Luultavasti tämäkin heikkous voitettiin lopulta.

Kuka uskaltaa ensimmäisenä tehdä tästä cossin?
Taas kerran kiittelen Duckin rivipahisten yksilöllisyyttä. Vai mitä sanotte tästä pinkihtävästä neidistä? En nyt muista, onko nämä niitä aiemmin nähtyjä päällikön valtaistuinsalissa istuneita haaremin jäseniä, mutta joka tapauksessa virkistävää nähdä hienoja designeja omaavia sivusivusivuhahmoja. Toisaalta näistä haluaisi saada lisää tietoa, jota tuskin tässä sarjassa enää ehditään tarjota.

Ja olihan siellä tällainenkin heebo.
Yleensähän noitaminA-sarjat ovat 11 jakson pituisia, joten monille tuli varmasti yllätyksenä jakson lopun teksti ”Jatkuu jaksossa 12”. No, eipä ole ainakaan itselläni valittamista.

Ilmeeni kun lisää Tsuritamaa. Okei, ei ihan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti