keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Luukku 18: Black Lagoon

Meinasin jättää tämän kokonaan pois, sillä vaikka muistin tykänneeni biisistä tosi paljon niin en ollut varma, oliko video kovin kummoinen. Katsoin sen uudestaan ja totesin, että olihan se sittenkin. Tosin ymmärrän myös sen, miksi luulin sen olevan tylsempi.

Openingissä on nimittäin käytetty aika harvoin animeopeningeissa nähtävää tyyliä laittaa kaikki tekstit mustalle ruudulle, siis niin että video aina välillä keskeytyy. Sinänsä ihan kiva joo, ettei ne tekstit tule videon päälle ja onhan noihin sentään vähän saatu väriä ja "animaatiotakin", mutta ne vievät aika paljon aikaa itse videolta. Lisäksi tuossa alussa aika pitkäänkin näkyvä aseen piippu on todella tylsä kohta, ja ylipäänsä videossa näytetään aika paljon vain aseita enkä niitä pidä kovin kauniina elementteinä noin yksinään.

Video lähtee oikeasti käyntiin vasta siinä 25 sekunnin kohdalla. Siinä näkyvät Revyt luodihylsyissä(? en osaa aseita) on yksi videon parhaista kohdista. Parhaaksi kuitenkin kipuaa tuo It's all up to you-kohta. Hauska yksityiskohta on, että yhdessä kohtaa tuollainen musta tekstiruutu palaa pois, jännä ettei samaa tai jotain muuta siirtymää ole käytetty missään muissa kohdissa. Erikoista on sekin, että openingissa vain mässäillään aseilla ja Revyllä, sarjan oikea päähenkilö ja muut sivuhahmot näkyvät vasta ihan lopussa lyhyissä välähdyksissä. Opening on kuitenkin tyyliltään ja musiikiltaan sarjaan hyvin sopiva.

Biisinä on Mellin Red Fraction, joka on tosiaan englanniksi laulettu vähän heikommalla menestyksellä. En vieläkään ole ihan varma, mitä joissain kohdissa lauletaan. No, ei se menoa haittaa, hyvä biisi joka tapauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti