19.12.2013

Luukku 19: Mahou Shoujo Madoka Magica

Madokassahan hienointa oli se, kuinka se huijasi katsojia ulkoasullaan. Samaa tekee opening - sateessa juoksemista ja sängyssä pyörimistä lukuunottamatta se on oikein pirteä. Ending puolestaan esittelee sarjan synkempiä puolia, mutta muistaakseni endingiähän ei ihan ekoissa jaksoissa edes ollut.


Tässä toinen versio jos edellisen tekstitykset häiritsee. Kumma kun ei Youtubesta löydy näin suositun sarjan openingia kunnollisena (englanninkielisillä hakusanoilla).

Biisi (ClariS - Connect) on ihan kiva, olen kyllä sitä jälkikäteenkin kuunnellut, ehkä vähän liikaakin kun olen jo siihen kyllästynyt. Videossakaan ei mitään vikaa ole. Hauskaa, kuinka se esittelee Madokan taikatyttöhaaveilua, jota ei lopulta sarjassa ihan kauheasti ollut. Ikkunoissa valuva pinkki vesi on melkein karmivaa, kuin sataisi verta. Lempparikohtani on kyllä aina ollut tuo taikatytöksimuuntautumiskohtaus, varsinkin jalkojen kohdalta. Sivuhahmot esitellään kivasti musiikkiin rytmitettyinä vilahduksina, ja tuo sateenvarjon alta kurkistava Homura on myös yksi lempparikohtiani (ai miten niin tykkään sateenvarjoista). Openingissa esiintyy myös mystinen kissa, jolla on käsittääkseni suurempikin merkitys mutta joka ei sarjassa itsessään selviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti