maanantai 10. joulukuuta 2012

Luukku 10: Midori Kasugano

Midori no hibi oli yllättäen ensimmäisiä animesarjoja, joita katsoin. Muut kaksi ensimmäistä olivat Shuffle! ja Elfen Lied, eli ei kovin tavallisia sarjoja 12-vuotiaalle tytölle. Ne kuitenkin onnistuivat koukuttamaan minut tähän touhuun. Midori no hibin katsoin tuossa pari vuotta sitten uudestaan, jolloin huomasin, kuinka ihana ja söpö sarjan nimikkohenkilö Midori on.


Midori no hibissä on erittäinkin mielenkiintoinen premissi. Päähenkilö Seiji Sawamura toivoo tyttöystävää, kuten kaikki haaremisarjojen päähenkilöt. Seiji ei ole sellaista onnistunut saamaan äksyn asenteensa ja pelottavan ulkomuotonsa takia. Seijin toive ei käy toteen sillä perinteisellä tavalla, että taivaasta tipahtaa viisi avaruusoliomeidokissatyttöä, jotka kaikki haluavat panna häntä. Sen sijaan hänen oikeaan käteensä ilmestyy tyttö.


Midori on ollut salaa ihastunut Seijiin jo kauan aikaa ja toivonut hänkin, että pääsisi lähemmäs poikaa. Lähelle tosiaan. Midorin ja Seijin symbioosi on aivan ihanaa seurattavaa. Vaikka Midoria voi kuvailla lähinnä aika tylsillä ja tavanomaisilla adjektiiveillä ujo, pirteä ja iloinen, ne luovat kontrastin Seijin rujommille piirteille. Toisaalta Midori on myös päättäväinen tyttö, jonka osoittaa se leuanvetokohtaus. Parhaiten Midoria kuvaa kuitenkin sana söpö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti